Traduceri autorizate la preturi mici
si timp de executie scurt! www.traduceriautorizate.eu

Traduceri Acte Masina Bulgaria.


Cat costa traducerea actelor auto Bulgaria?

Pentru a putea inscrie in Romania o masina inmatriculata in Bulgaria, trebuie sa treduceti urmatoarele acte auto: Contractul de vanzare-cumparare si certificatul de inmatriculare.


De ce prefera oamenii sa isi cumpere masini din Bulgaria?

In primul rand, pretul de achizitie este mult mai mic decat pretul de achizitie din orice tara, inclusiv Romania. In al doilea rand, taxele in Bulgaria sunt foarte scazute comparativ cu cele din Romania.

Ce acte auto trebuie traduse doar pentru a putea circula?

Pentru a putea circula in Romania cu o masina inmatriculata in Bulgaria trebuie sa aveti tradusa PROCURA pe care o primiti la cumpararea masinii.


Ce acte auto trebuie traduse pentru a inregistra masina in Romania?

Pentru a putea inscrie in Romania o masina inmatriculata in Bulgaria, trebuie sa treduceti urmatoarele acte auto: Contractul de vanzare-cumparare si Certificatul de inmatriculare.


Ce alte acte mai trebuie traduse?

In caz de accident in Bulgaria trebuie tradusa dovada de accident. Uneori poate fi nevoie de traducerea Asigurarii Auto.


Am fost in Bulgaria la mare si am folosit asigurarea medicala.

In unele cazuri trebuie sa traduceti documentele primite de la doctorul care v-a consultat/tratat pentru a va putea deconta banii la firma de asigurari.

Cat costa traducerea actelor auto Bulgaria?

Traducere pentru a putea circula cu masina in Romania:

Pentru a traduce procura pretul este de 40 de lei. Daca aveti nevoie si de legalizare notariala, mai achitati 45 de lei. Livrarea se poate face prin posta (gratuit) sau prin curier rapid (aproximativ 20 de lei pe care ii platiti la primirea plicului).


Traducere pentru a inscrie masina in Romania:

Pentru a traduce Contractul de vanzare-cumparare si Certificatul de inmatriculare si pentru a le legaliza notarial pretul este de 170 de lei. Livrarea se poate face prin posta (gratuit) sau prin curier rapid (aproximativ 20 de lei pe care ii platiti la primirea plicului).